Etusivu

Meistä

Aallon virtuaalinäyttelyt

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Kampuksen näyttelytiloissa esitellään Aallon kuuden korkeakoulun innovatiivista ja luovaa tutkimusta, mutta Aallon virtuaalinäyttelyt on verkkoalusta, jossa voit katsella virtuaalinäyttelyjä ja tutustua Aalto-yliopiston julkisiin taidekokoelmiin.

Sisällön luominen, tuottaminen ja hallinta verkossa vastuullisella ja luovalla tavalla tuo niin uusia haasteita kuin mahdollisuuksiakin. Tämän sivuston tavoitteena on tarjota käyttäjäystävällisiä ja saavutettavia digitaalisia työkaluja ja julkisia alustoja Aalto-yliopiston verkkonäyttelyille.

Haluamme olla johtavana esimerkkinä koko koulutuksen kentälle ja tehdä luovista toimintatavoista vakituisen osan virtuaalisten näyttelyjen suunnittelua Aallossa. Sivuston takana ovat Aallon näyttelyiden ja digitaalisen vaikuttavuuden parissa työskentelevät tiimit. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia siitä, kuinka voimme kehittää alustaa vastaamaan kaikkien näytteilleasettajien, toimittajien ja käyttäjien tarpeita. Lisätietoja hankkeesta, näyttelyistä ja palautteen antamisesta saat Aalto-yliopiston näyttelytiimiltä.

Tutustu Aallon näyttelyihin:

https://www.aalto.fi/fi/exhibitions

Aallon näyttelyjen yhteystiedot

Lisätietoja näyttelyistä:

Edel O’ Reilly, kuraattori, näyttelyt, Aalto-yliopisto

[email protected]

Lisätietoja julkisesta taiteesta:

Outi Turpeinen, erityisasiantuntija, taide ja näyttelyt, Aalto-yliopisto

[email protected]

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!